Jeg tilbyder

Jeg leverer professionelle sprogløsninger af store og små opgaver. Jeg glæder mig til og brænder for at assistere dig med høj faglig og analytisk viden og kvalitet.

Jeg oversætter blandt andet: artikler, brochurer, bøger, internet-tekster, pr- og marketingtekster, nyhedsbreve, pressemeddelelser, publikationer, reklamer, udstillings- og undervisningsmateriale. Mit modersmål er finsk, så jeg oversætter fra dansk til finsk. I mit netværk har jeg uddannede og erfarne modersmåls-oversættere fra nordiske lande, sammen står vi til rådighed med at oversætte: finsk, svensk, dansk, norsk desuden engelsk.

Jeg følger Finlands oversætter -og tolkforeningens SKTL´s (Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto) vilkår. Download vilkår på svensk.

Som journalist og copywriter står jeg til rådighed, hvis du har brug for en tekstforfatter. Jeg leverer også korrekturlæsning og redigering. Jeg er erfaren speaker og kan også hjælpe med editering.